Lachen Op Woensdag

curieus
woensdag 21 oktober 2015
einddatum: 
woensdag 18 mei 2016
locatie: 
Concertzaal JOC Ieper

 

Neem een stoel en ga zitten!

 

Stand Up comedy is enkel letterlijk te nemen voor de performer die nooit gaat zitten. Ander was het Sit Down comedy, niet? Nu ja, opstaan om te gaan plassen, te applaudisseren of een pintje in de bar te halen is altijd toegelaten!

Vanaf 21 oktober brengen we elke derde woensdag van de maand 2 stand-upcomedians voor je mee. Fris gewassen (dat zeker) en geschoren (Nu ja, de stoppels van Jan-Bart De Muelenaere en David Galle mogen er ook wel wezen... Naar horen zeggen sparen ze hun baardharen om die later af te laten scheren door een schapenscheerder, die op zijn beurt de haren aan een kapper zal doorgeven, die er een pruik van zal maken. Seppe Toremans zal heel blij zijn met zijn nieuwe look.)

Jan-Bart De Muelenaere is er elke woensdag bij als vaste MC van dienst.

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis. Al 6 jaar staat hij op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel werkt hij aan een eerste eigen avondvullende voorstelling ’Over Leven in de Westhoek‘ die op donderdag 3 december 2015 in CC Het Perron te Ieper in Première gaat. Naast de publieke optredens is hij actief als freelance redacteur en schreef als dusdanig voor oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Lijst Debecker‘, ’Familieraad‘, …

www.janbartdemuelenaere.be

 

DJ El Loco komt elke woensdag met toffe deuntjes het gebeuren opvrolijken.

 

Deuren open: 19.30 | Start: 20.15
VVK: 7,5 euro | ADD: 9 euro |

 

Reserveren kan door te klikken op de afbeelding van de comedian die je wil gaan bewonderen, dan beland je op de juiste bestelpagina van het Cultuurcentrum Ieper.

 

Het abonnement, 52,50 Euro, kan je bestellen via het Cultuurcentrum, niet online. Klik hier voor de contactgegevens.

 

 

 

Klik hier om je tickets te bestellen
Klik hier om tickets te bestellen
Klik hier om tickets te bestellen
Klik hier om tickets te bestellen
Klik hier om tickets te bestellen
Klik hier om tickets te bestellen
Klik hier om tickets te bestellen
Klik hier om tickets te bestellen